Регистрация

Телешко със зеле в уреда за бавно готвене

Автор:
Надежда
|
Дата:
11 Jun
|
Видяна:
855
Оцени рецептата

Необходими продукти:

2 кг солени телешки гърди

2 глави лук, нарязан на четвъртинки

1 зелка, нарязана на малки парчета надлъжно

1/2 ч.л. пипер

3 с.л. оцет

3 с.л. захар

2 ч вода

 

Начин на приготвяне:

Смесете продуктите в уреда за бавно готвене и покрийте със зелето. Нарежете месото, ако е необходимо. Покрийте и гответе на слаб огън 10-12 часа, на силен за 6-7 часа или на автоматичната настройка за 6-8 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта