Регистрация

Телешко с бира в уреда за бавно готвене

Автор:
yasen
|
Дата:
05 Dec
|
Видяна:
1140
Оцени рецептата

Необходими продукти:

3 кг телешка плешка

2 консерви френска лучена супа

450 мл бира

30 мл уиски

2 кубчета телешки бульон

 

Начин на приготвяне:

Задушете месото на 200 градуса във фурната в продължение на един час. Сипете всички съставки, заедно с нарязаното месо в уреда за бавно готвене. Разбъркайте леко и оставете да къкри 4-5 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта