Регистрация

Телешко по сечуански

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
19 Apr
|
Видяна:
2234
Оцени рецептата

226 г телешко, крехко, нарязано на парчета от по 2,5 см

2 с.л. масло

2 скилидки чесън нарязан ситно

4 лука шалот, нарязани ситно

1 ч.л. джинджифил

1/4 ч.л. лют пипер

1/2 ч.л. чили паста

16 шушулки снежен грах, нарязани на тънки филийки

1 червена сладка чушка, нарязана на тънки филийки

4 стръка зелен лук, нарязани на парчета

 

Сотирайте месото, чесъна, лука и джинджифила в масло за 2 минути. Добавете лютия пипер, чили пастата, граха и чушката. Запържете, като разбърквате за 2 минути. Добавете зеления лук и гответе още 1 минута. Прави 4 малки порции.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта