Регистрация

Телешко задушено с бира

Автор:
violeta
|
Дата:
25 Jul
|
Видяна:
621
Оцени рецептата

3 с.л. растително масло

4 големи глави лук, нарязан на филийки

2 кг телешко, нарязано на кубчета

1/4 чаша брашно

1 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

1 дафинов лист

1/2 ч.л. мащерка

200 мл бира

3 кубчета телешки бульон, разтворен във

вода

 

Сложете лука и олиото в уреда за бавно готвене. Покрива се и се готви за 30-40 мин. или до омекване на лука. Покрийте месото със смес от брашно, сол и пипер. Прибавете го, заедно с останалите съставки, в уреда. Покрийте и гответе на автоматичната настройка за 6 часа, на слаб огън за 7-9 часа или на силен за 4 часа. За да се сгъсти сосът, махнете капака и се готви на силен огън за 20 до 30 минути преди сервиране. Сервирайте върху гореща паста.





Виж още от категория "Яхнии"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта