Регистрация

Телешко в уреда за бавно готвене

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
21 May
|
Видяна:
791
Оцени рецептата

Необходими продукти: 

3 кг телешко, нетлъсто 

2 пакета готов сос грейви 

2 пакета сух микс италиански подправки 

2 консерви телешки бульон 

 

Начин на приготвяне:

Поставете месото в уреда за бавно готвене. Смесете останалите съставки и се изсипват върху месото. Варете на слаб огън в продължение на 8 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта