Регистрация

Телешки стек в уреда за бавно готвене

Автор:
ivanka
|
Дата:
04 Jul
|
Видяна:
824
Оцени рецептата

Необходими продукти:

680 г телешки стек

440 г сос за спагети с гъби

1 ч.л. сол

1/2 ч.л. риган

1/4 ч.л. пипер

450 г консерва цели малки лукчета

 

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на 5-6 порции. Поръсете със сол, риган и пипер. Сложете месото в уреда за бавно готвене и полейте със соса. Покрийте и гответе на слаб огън за 7-9 часа или до омекване. Увеличете огъня до силен и добавете лука. Гответе на висока мощност за 10 - 15 минути. Поднесете с препечен чеснов хляб.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта