Регистрация

Телешки гърди с лимски боб в уреда за бавно готвене

Автор:
Надежда
|
Дата:
31 Jan
|
Видяна:
796
Оцени рецептата

1 кг телешки гърди, замразени, излишната мазнина почистена

1 ч лимски боб, сварен до омекване

2 глави лук, нарязан на филийки

1 ч вода

1 ч.л. чеснова сол

1/4 ч.л. пипер

1/4 ч.л. червен пипер

 

Смесете боба, лука и водата в уреда за бавно готвене и разбъркайте хубаво. Добавете гърдите и подправките. Покрийте и гответе на слаб огън за 16 до 24 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта