Регистрация

Текс-мекс чили в уреда за бавно готвене

Автор:
Силвето
|
Дата:
09 Apr
|
Видяна:
841
Оцени рецептата

Необходими продукти: 

450 г телешка кайма 

2 скилидки чесън, счукан 

3-4 ч.л. чили на прах 

1/2 ч.л. смлян кимион 

440 г червен боб, консерва, отцеден 

1 ч целина, нарязана 

1 ч лук, нарязан 

1/2 ч зелена чушка; нарязана 

450 г консервирани домати, нарязани 

1 консерва домати със зелено чили 

1 ч доматен сок 

170 г доматено пюре 

1/4 ч.л. сол 

настърган Чедър 

заквасена сметана 

 

Начин на приготвяне:

Запържете каймата и чесъна. Отцедете. Добавете чилито на прах и кимиона и гответе още 2 минути. Междувременно смесете фасула, целината, лука и зелената чушка в уреда за бавно готвене. Добавете неотцедените домати, доматите с люти чушки, доматения сок, доматеното пюре и солта. Добавете каймата. Покрийте; варете на слаба мощност за 10-12 часа или на висока в продължение на 4-5 часа. Изсипете чилито в купи за супа. Поднесете с чедър и сметана.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта