Регистрация

Супа минестроне в уреда за бавно готвене

Автор:
Биляна Еленкова
|
Дата:
09 Jun
|
Видяна:
826
Оцени рецептата

Необходими продукти:

450 г телешко филе

6 ч вода

790 г консервирани домати, нарязани

1 кубче телешки бульон

1 глава лук, нарязан

2 с.л. магданоз, сушен

2 1/2 ч.л. сол (по желание)

1 1/2 ч.л. мащерка, смляна

1/2 ч.л. пипер

1 тиквичка, нарязана на тънки филийки

450 г нахут, консерва, отцеден

1 ч дребни макарони, сварени

1/4 ч настърган пармезан, по желание

 

Начин на приготвяне:

В уреда за бавно готвене, смесете месото, водата, доматите, бульона, лука, магданоза, солта, ако е необходимо, мащерката и черния пипер. Покрийте и гответе на слаб огън за 7-9 часа. Добавете тиквичките, зелето, нахута и макароните; гответе на силен огън, покрито, за още 30-45 минути или докато зеленчуците омекнат. Сервира се поръсено с пармезан, ако желаете.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта