Регистрация

Стек със сос грейви в уреда за бавно готвене

Автор:
radito
|
Дата:
17 Jun
|
Видяна:
818
Оцени рецептата

Необходими продукти:

1 телешки стек, 900 г

Сол и черен пипер

Брашно

Зехтин

2 пакета готов микс за гъбена супа

4 ч вода

1 с.л. зелена чушка, сушена

 

Начин на приготвяне:

Нарежете стека на порции, подправете със сол и черен пипер, оваляйте в брашно. Сгорещете зехтина в тиган на умерен огън и запържете месото. Сложете парчетата в уреда за бавно готвене. Смесете микса за супа  и водата се изсипва върху месото; добавете зелената чушка. Гответе в продължение на около 2 часа на силен огън или докато месото омекне.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта