Регистрация

Сос със сирене фета

Автор:
марина цекова
|
Дата:
19 Aug
|
Видяна:
5935
Оцени рецептата

225 г сирене фета

225 г рикота

1 с.л. лимонов сок

1 с.л. зехтин

2 скилидки чесън, счукан

1 ч.л. сушен риган или мента

2 с.л. обикновено кисело мляко

 

Натрошете сиренето в малка купа; намачкайте на каша, заедно с рикотата, лимоновия сок и маслото до гладкост. Добавете чесъна и ригана. Смесете с достатъчно кисело мляко, докато се получи консистенцията на крем. Покрийте и се съхранява в хладилник в продължение на най-малко 2 часа или до 2 дни. (Сместа се сгъстява леко, когато се съхранява в хладилник.) Поднесете с препечен хляб.





Виж още от категория "Сирене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта