Регистрация

Сос с рачешко

Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
29 Oct
|
Видяна:
1258
Оцени рецептата

225 г крема сирене

1 бучка масло

450 г прясно месо от раци

1 малка глава лук, ситно нарязан

1 капка сос Табаско

1/8 ч.л. чесън на прах

Щипка бял пипер

 

Разтопете крема сиренето и маслото на водна баня. Добавете месото и подправките и гответе до готовност на месото. Поднесете топло.





Виж още от категория "Сирене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта