Регистрация

Сос с артишок

Автор:
Надежда
|
Дата:
04 Jun
|
Видяна:
501
Оцени рецептата

226 г крема сирене

340 г настъргана моцарела

1 ч майонеза

1 ч настърган пармезан

1 глава лук, ситно нарязан

2 скилидки чесън, ситно нарязан

2 буркана маринован артишок

2 питки

 

Отцедете артишока много добре и накъсайте с пръсти. Нарежете питките на триъгълници, разделете на половинки и се пекат в тавичка, докато са хрупкави (около 5 минути). Смесете всички други съставки и намачкайте на каша. Пече се в предварително намазана тавичка за около 30 минути на 180С. Поднася се горещо от фурната и с питка.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта