Регистрация

Сладко-кисели кренвирши

Автор:
Наталия
|
Дата:
19 Apr
|
Видяна:
769
Оцени рецептата

1 ч чили сос

1 ч сладко от касис

3 с.л. лимонов сок

1 с.л. горчица

900 г кренвирши

2 консерви ананас, парчета – 765 г, отцеден

 

Комбинирайте първите четири съставки, така че да се натроши хубаво сладкото. Сложете в съд за печене с капак. Покрийте и гответе на висока температура за 15 - 20 минути. Нарежете кренвиршите на хапки и добавете в съда. Добавете ананаса. Покрийте и гответе още 2 часа на силен огън или 4 часа на слаб.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта