Регистрация

Скариди "Джош"

Автор:
Savatova
|
Дата:
04 Mar
|
Видяна:
1010
Оцени рецептата

170 г масло

1 1/2 ч.л. чесън; счукан

брашно

24 големи скариди, белени и почистени

2/3 ч бяло вино

1 с.л. нарязан магданоз

сварен ориз, за поднасяне

 

Запържете чесъна в маслото. Оваляйте скаридите в брашно, добавете ги при чесъна и запържете леко в продължение на няколко минути от всяка страна. След това добавете виното и магданоза. Гответе още 2 минути. Сложете по 6 скариди в чиния, върху канапе от сварен ориз. Полейте с винения сос и поднесете.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта