Регистрация

Маринована риба

Автор:
Ivko
|
Дата:
05 Jun
|
Видяна:
1609
Оцени рецептата

450 г филета бяла риба

1/3 ч лимонов сок

1/3 ч сок от лайм

1/4 ч зехтин или растително масло

1 с.л. кориандър; пресен, нарязан

1 ч.л. риган; пресен, нарязан

3/4 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

12 пълнени зелени маслини

2 люти чушки, нарязани

1/4 ч лук, ситно нарязан

1 скилидка чесън; ситно нарязан

1 ч домати; нарязани

1 авокадо, белено и нарязано

 

Сложете малко вода да заври в тенджера и внимателно добавете рибата във водата. Оставете да заври и намалете огъня. Оставете да къкри, непокрито, само докато рибата е непрозрачна, около 30 секунди; отцедете. Смесете останалите съставки, с изключение на доматите и авокадото, в стъклена или пластмасова чиния и добавете рибата. Покрийте и се съхранява в хладилник за 2 дни, като се разбърква периодично. Точно преди сервиране, добавете доматите и авокадото; Отцедете и поднесете със солени бисквити или тортила чипс, ако желаете.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта