Регистрация

Сирене с каперси и аншоа

Автор:
Milikin
|
Дата:
27 Jun
|
Видяна:
873
Оцени рецептата

170 г крема сирене, меко

1/4 ч масло, меко

1 ч.л. червен пипер

1 ч.л. каперси, отцедени

56 г аншоа филета, изплакнати, подсушени и смлени

1 лук шалот, смлян

1/2 ч.л. семена кимион

Крекери, за поднасяне

 

В купа, разбийте крема сиренето и маслото на крем. Добавете червения пипер, каперсите, аншоата, лука, кимиона, сол и черен пипер на вкус. Разбийте добре сместа. Сложете в глинен съд и се охлажда, покрито в продължение на 1 ден, за да се смесят ароматите. Поднесете с крекери.





Виж още от категория "Сирене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта