Регистрация

Свинско по хавайски в уреда за бавно готвене

Автор:
яна маринова
|
Дата:
17 Jun
|
Видяна:
975
Оцени рецептата

Необходими продукти:

1,3 кг свинско филе

6 зърна карамфил

1/2 ч.л. смляно индийско орехче

1/4 ч.л. червен пипер

1/4 ч кетчуп

2 с.л. портокалов сок

2 с.л. мед

1 с.л. соев сос

2 с.л. лимонов сок

 

Начин на приготвяне:

Поставете месото в тава върху решетка и се пече под грила за 15-30 минути или до кафяво. Забодете с цели зърна карамфил. Сложете в уреда за бавно готвене. Смесете индийското орехче и червения пипер, поръсете месото. В малка купа, смесете кетчупа, портокаловия сок, меда, соевия сос, и лимоновия сок и залейте месото. Покрийте и варете на слаб огън за 10-12 часа или на силен за 4-6 часа. Извадете месото и сгъстете соковете, като смесите 1 1/2 с.л. царевично нишесте и 2 супени лъжици вода, прибавете сместа в уреда, като разбърквате и варете на силен огън, докато се сгъсти.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта