Регистрация

Свинско по ориенталски

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
13 May
|
Видяна:
1038
Оцени рецептата

Необходими продукти:

2 кг свинско месо

1 с.л. брашно

1 с.л. захар

1 ч.л. чесън на прах

1/2 ч.л. смлян джинджифил

1/2 ч.л. сол

1/2 ч портокалов сок

1/4 ч прясно изцеден лимонов сок

1/4 ч соев сос

2 с.л. кетчуп

 

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки. Сложете месото в уреда за бавно готвене и изсипете сместа отгоре. Покрийте и гответе на слаб огън за 6-8 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта