Регистрация

Свински ребърца в уреда за бавно готвене

Автор:
marto
|
Дата:
25 Nov
|
Видяна:
1468
Оцени рецептата

Необходими продукти:

2 кг свински ребърца

1/4 ч зелена чушка; нарязана

300 мл телешки бульон

1 ч.л. тако подправка

 

Начин на приготвяне:

Запържете леко ребърцата и отцедете излишната мазнина. Смесете бульона и тако подправката; добавете зелената чушка. Сложете ребърцата в уреда за бавно готвене и полейте със соса. Покрийте и гответе на слаб огън за 6 до 8 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта