Регистрация

Рибени кюфтенца от сьомга

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
19 Jun
|
Видяна:
609
Оцени рецептата

213 г консерва сьомга

500 г студено картофено пюре

100 г чедър, настърган

Брашно, за овалване

1 яйце - разбито

100 г галета

Олио за пържене

 

Отцедете сьомгата и я натрошете в купа; смесете с картофеното пюре и сиренето. Разделете на 8 еднакви порции с набрашнени ръце. Оформете кюфтенца. Намажете всяко с яйце и покрийте с тънък слой галета. Охладете за 1 час преди да изпържите в сгорещено олио. Отцедете върху хартия и поднесете със салата.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта