Регистрация

Риба на скара по марокански

Автор:
jordana
|
Дата:
27 Apr
|
Видяна:
1008
Оцени рецептата

Необходими продукти: 

12 скилидки чесън 

1/2 ч едра сол 

1 връзка кориандър 

1 с.л. червен пипер 

1 с.л. кимион, смлян 

1 щипка лют червен пипер 

Сокът на 2 големи лимона 

1 с.л. зехтин 

170 г стек от камбала, морски дявол, платика или снапер, почистени или цяла риба

кориандър за гарнитура 

 

Начин на приготвяне:

Счукайте заедно чесъна, солта, кориандъра, червения пипер, кимиона и лютия пипер. Добавете лимоновия сок и зехтина. Мариновайте рибните пържоли в това в продължение на няколко часа, като обръщате от време на време. Изпечете рибата на скара в продължение на 4 минути на всеки 1 см дебелина, като обърнете веднъж. Намажете с маринатата и сервирайте веднага, гарнирана с допълнително кориандър.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта