Регистрация

Риба в пикантен горчичен сос

Автор:
Невена Тодорова
|
Дата:
24 Mar
|
Видяна:
751
Оцени рецептата

450 г риба, например треска, филе

2 с.л. лимонов сок

1/8 ч.л. смлян черен пипер

За соса:

Олио за намазване

1/4 ч салатен дресинг с майонеза

 2 с.л. див лук, нарязан ситно

2 с.л. мляко

1 с.л. магданоз, нарязан

1 с.л. каперси, изплакнати и отцедени

2 ч.л. дижонска горчица

Лют сос за поднасяне

 

Поръсете филето с лимонов сок и пипер. Намажете скарата с олио. Сложете рибата отгоре. Печете в продължение на 4 до 6 минути или докато рибата се люспи лесно, когато се пробва с вилица. Междувременно, за соса, смесете в малка купа дресинга, дивия лук, млякото, магданоза, каперсите, горчицата и няколко капки лют сос. Прехвърлете филетата в чинии за сервиране. Полейте със соса и поднесете с допълнително лют сос.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта