Регистрация

Ребра по селски с ябълки и кисело зеле

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
03 Mar
|
Видяна:
1103
Оцени рецептата

Необходими продукти:

1,3 кг свински ребърца, почистени от излишната мазнина

450 г кисело зеле, консерва, неотцедено

1 глава лук, нарязан на тънки филийки, разделен на кръгчета

225 г консервирани гъби, отцедени, нарязани

1 ябълка, нарязана на парчета

1/4 ч кафява захар

1/2 ч.л. семена целина

 

Начин на приготвяне:

Запържете ребърцата на умерен огън. Поръсете със сол и пипер. Сложете ги в уреда за бавно готвене. Отгоре подредете слоеве кисело зеле, лук, гъби, ябълки и поръсете с кафявата захар. Поръсете със семената целина. Покрийте и варете на слаб огън за 7-9 часа или на силен за 3-4 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта