Регистрация

Рачешко по тексаски

Автор:
roni
|
Дата:
08 Oct
|
Видяна:
771
Оцени рецептата

280 г спанак, размразен и отцеден

115 г масло

1/2 глава лук

185 г рачешко; натрошено

3/4 ч настърган пармезан

 

Загрейте фурната до 180ºС.

Разтопете маслото в тиган на умерен огън. Нарежете лука на кубчета. Добавете спанака и лука и запържете, докато лукът стане прозрачен, като се разбърква често, около 5 минути. Добавете месото и пармезана, като се разбърква добре. Прехвърлете спаначената смес в йенска тенджера и се пече 15-20 минути.

 





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта