Регистрация

Пържено сирене "Саганаки"

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
03 Sep
|
Видяна:
1539
Оцени рецептата

150 г сирене

2 с.л. масло

Сокът на 1 лимон

 

Нарежете сиренето на хапки. Разтопете маслото в тиган и сиренето се запържва от всички страни, докато се получи коричка и цвят на кестен. Изстискайте лимонов сок върху сирене и сервирайте с хляб, други мезета и вино или узо.





Виж още от категория "Сирене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта