Регистрация

Пълнени гъби с бекон

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
26 Jun
|
Видяна:
342
Оцени рецептата

40 големи пресни гъби

1/2 ч галета

114 г бекон

 

Измийте гъбите и внимателно отстранете пънчетата от шапчиците. Поставете гъбите в подходяща плоска тавичка с дупка от стеблото нагоре. Запържете бекона, докато стане хрупкав. Нарежете стъблата на гъбите много фино. В голяма купа се смесват нарязаните стъбла, 1/2 чаша галета и пържения бекон (включително мазнината от бекона за вкус). Напълнете всяка гъба до препълване с плънката. Загрява се в микровълновата печка или фурната.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта