Регистрация

Пълнени гъби

Автор:
dobrinska
|
Дата:
25 Apr
|
Видяна:
911
Оцени рецептата

Около 24 големи гъби

4 резена бекон

6 с.л. масло

2 с.л. лук, настърган

2 яйца

1/2 чаша настърган кашкавал

1/2 ч.л. сол

1 ч пълномаслена сметана

 

Измийте и подсушете гъбите. Отстранете стъблата, нарежете ги и оставете настрана. Запържете бекона в тиган до хрупкавост. Отцедете и го натрошете. Изсипете мазнината от тиган и намажете гъбите с 4 супени лъжици масло. Сложете ги в голяма плитка тава. Запържете лука в останалото масло за около 2 минути. Добавете заделените стебла и гответе още 2 минути. Отстранете от огъня. Разбийте леко яйцата в купа. Добавете сметаната, сиренето и солта. Прибавете натрошения бекон и сместа от гъби. Напълнете щедро гъбите с тази смес. Пече се на 180 градуса във фурната за 30 минути или до готовност.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта