Регистрация

Пълнена сьомга с хайвер

Автор:
Ирина Чавдарова
|
Дата:
13 Jun
|
Видяна:
714
Оцени рецептата

1 филе сьомга - около 170 г

3 с.л. хайвер

1 с.л. див лук, нарязан ситно

1 ч бяло вино

2 с.л. лук шалот, пюриран

1 дафинов лист

 

Измийте и поръсете сьомгата със сол и черен пипер. Добавете хайвера вътре в сьомгата, след това поръсете с див лук. Затворете рибата. Загрейте бялото вино в голяма тава. Добавете лука шалот и дафиновия лист. Поставете рибата в тавата и се пече на 180-200С във фурната за 20 минути. Когато рибата се сготви, извадете от съда и отстранете кожата; заделете на топло място. Загрейте соковете от тавата в тенджера за няколко минути. Прецедете соса в чиста тенджера.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта