Регистрация

Пълнен картоф с масло и бекон

Автор:
мариана иванова
|
Дата:
08 Aug
|
Видяна:
1088
Оцени рецептата

Необходими продикти:

6 картофа (по-големички)

1/2 малка бучка масло (около 60-80 грама)

150 г бекон

сол, черен пипер и лют пипер

50 г кашкавал

Начин на приготвяне:

Обелете катофите и ги измийте. Във всеки от картофите направете по няколко разреза напречно. Не ги правете обаче до долу. Идеята е като се изпекат, да станат на ветрило.

Маслото на стайна температура разбийте с миксер заедно с подправките. След това внимателно вкарайте ароматния крем в разрезите. После добавете по резен бекон.

Печете на 180 градуса около 45 минути или докато прецените, че картофите са готови. След изваждане веднага ги поръсете с малко рендосан кашкавал. Изглеждат страхотно. А колко са вкусни, ще разберат само хората, с които ще ги споделите.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта