Регистрация

Пуешка енчилада

Автор:
Savatova
|
Дата:
15 Jul
|
Видяна:
860
Оцени рецептата

1 консерва (280 г) енчилада сос

1 консерва от 440 г червен боб

8 царевични тортили

1 ч накъсано сварено пуешко

1 ч настърган чедър

 

Сложете 1 тортия на дъното на уреда за бавно готвене, застлан с малко по-голям диаметър фолио, за да може да се извади по-лесно. Изсипете малко енчилада сос, боб, пуйка и сирене отгоре. Повторете слоевете, докато свършат тортилите. Последният слой трябва да е от сирене. Варете на слаб огън за 6-8 часа или на силен за 3-4 часа. Извадете с помощта на фолиото и нарежете на триъгълници.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта