Регистрация

Полента с пармезан

Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
18 Sep
|
Видяна:
1377
Оцени рецептата

1 ч царевично брашно

1 ч студена вода

1 ч.л. сол

4 ч вряща вода

2 с.л. масло

1/2 ч масло, разтопено

1/2 ч настърган пармезан

 

Смесете брашното, студената вода и солта. Добавете кипящата вода при непрекъснато разбъркване. Без да спирате да разбърквате, варете на слаб огън за около 15 минути. Добавете 2 с.л. масло и разбъркайте. Поръсете всяка порция с малко разтопено масло и настърган пармезан. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Сирене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта