Пироги
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 ч брашно
1/2 ч.л. сол
1 яйце
4 с.л. студена вода
Смесете всички съставки с достатъчно вода, за да направите меко тесто. След като го омесите добре, разточете на тънък слой. Нарежете тестото на 60 квадрата. Във всеки квадрат, поставете една чаена лъжичка от предпочитания си пълнеж. Сгънете наполовина, така че да се получат триъгълници. Защипете хубаво краищата. Внимателно пуснете в подсолена вряща вода и варете, докато всички изплуват на повърхността на водата и варете в продължение на още 5 минути. Отцедете много добре. Поставят се в чиния и се поливат със златисто кафяво масло.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ