Регистрация

Пилешки бутчета в уреда за бавно готвене

Автор:
dobrinska
|
Дата:
10 Jan
|
Видяна:
1268
Оцени рецептата

4 пилешки бутчета без кожа

1/2 чаена лъжичка чесън на прах

1/2 чаена лъжичка лимонов пипер

450 грама домати със зелено чили консерва

900 г грама брюкселско зеле

1 люто чушле – нарязано на тънки като хартия филийки

1 люта червена чушка - нарязана на тънки като хартия филийки

 

Поставете пилето в уреда за бавно готвене и покрийте с доматите със зелено чили, лютите чушки и брюкселското зеле. Гответе на слаб огън за 7 часа. Сервира се с ориз или самостоятелно.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта