Регистрация

Пиле с ябълки в уреда за бавно готвене

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
02 Dec
|
Видяна:
1411
Оцени рецептата

1 пиле, почистено и без кожата

2 големи ябълки, почистени и обелени

1/2 ч бира

1/2 ч вода

2 с.л. сос от стриди

2 с.л. соев сос

1/2 ч.л. сусамово олио (по желание)

1/4 ч.л. настъргана, сушена портокалова кора

 

Сложете около една трета от нарязаните ябълки на дъното на уреда за бавно готвене, след това поставете пилето върху тях. Смесете бирата, водата, соса от стриди, соевия сос, сусамовото олио и портокаловата кора. Поставете останалата част от нарязаните ябълки върху пилето, след това излейте течната смес върху съдържанието на уреда за бавно готвене. Сложете уреда за бавно готвене на слаб огън през нощта, след това увеличете на силен огън след 6-8 часа. Гответе поне час, извадете пилето от уреда и поднесете.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта