Регистрация

Пиле по ловджийски в уреда за бавно готвене

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
09 Mar
|
Видяна:
2196
Оцени рецептата

Необходими продукти:

1 с.л. олио

1 чушка, нарязана на филийки

1 глава лук, нарязан на тънки филийки

1 скилидка чесън, счукан

1 пиле

1 пръчица канела

къри на прах

смлян кимион

куркума

170 г гъби, нарязани на филийки

225 г домати

1/2 ч червено вино

3 с.л. царевично нишесте

1 ч.л. чеснова сол

1/4 чаша вода

Начин на приготвяне:

Запържете чушката, лука, гъбите и чесъна в олиото в тиган. Поставете цялото пиле в уреда за бавно готвене и добавете подправките и зеленчуците; залейте със зеленчуците от тигана. Добавете виното. Гответе до готовност. Извадете пилето в топла чиния. Смесете водата, царевичното нишесте и солта и се разбърква до паста, след това се добавя в уреда и се вари, докато сместа леко се сгъсти. Полейте пилешкото със соса.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта