Регистрация

Пиле "Пармиджана"

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
1212
Оцени рецептата

Необходими продукти:

3 пилешки гърди без кожа и кости

1 яйце

1 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

1 ч галета

1 1/4 чаша масло

300 мл сос за пица

6 филийки моцарела

Настърган пармезан

 

Начин на приготвяне:

Нарежете гърдите на половинки. Разбийте яйцето, солта и пипера в купа. Потопете пилешкото. След това оваляйте в галета. Запържете в масло. Подредете месото в уреда за бавно готвене. Изсипете соса за пица върху пилето. Покрийте и варете на слаб огън за 6 до 8 часа. Добавете моцарелата и поръсете с пармезан отгоре. Покрийте и гответе за 15 мин.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта