Регистрация

Пиле "Кордон Бльо" в уреда за бавно готвене

Автор:
violeta
|
Дата:
17 Jul
|
Видяна:
1109
Оцени рецептата

Необходими продукти:

3 пилешки гърди, без кожа и кости

3 филийки швейцарско сирене, разполовени

3 филийки шунка, разполовени

2 с.л. масло или маргарин

1 консерва крем-супа от гъби

3 с.л. мляко

1 с.л. сухо шери

1/4 ч.л. черен пипер

 

Начин на приготвяне:

Изтънете гърдите с чукче за месо. Покрийте всяка половинка с резен сирене и парче шунка. Закрепете с клечки за зъби. Запържете месото в сгорещения маргарин. Подредете в уреда за бавно готвене. Смесете супата и останалите съставки и се изсипват върху месото. Покрийте и гответе на слаб огън за 4-5 часа. Сервирайте с кресон, ако желаете.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта