Пикантно сирене с подправки
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 1/2 ч настъргано швейцарско сирене или грюер
1 ч настъргана гауда
1 с.л. нарязан пресен босилек или риган (или 1 чаена лъжичка сушен босилек или риган, натрошен)
2 ч.л. дижонска горчица
1 ч.л. бяло вино
сос Уорчестър
сос табаско на вкус
филийки печена червена чушка (по желание)
стръкчета прясна мащерка, розмарин и / или чубрица (по желание)
бланширан карфиол и / или броколи цветчета, варени
разполовени пресни картофи
питки
В купата на кухненски робот, смесете сирената и оставете да омекнат. Добавете босилека или ригана, горчицата, соса Уорчестър и лютия сос, разбийте с електрически миксер на ниска скорост, или покрийте с капак и пюрирайте докато се съчетаят добре. Оформете на топка. Разточете на кръг с дебелина около 2,5 см. Увийте в прозрачно найлоново фолио и оставете в хладилника за няколко часа или за през нощта. Извадете от фолиото и поставете в тиган. Нарежете на 6 парчета като пица. Сложете тигана върху скарата или грила. Покрийте и опушете в продължение на 5 до 7 минути или до омекване, като проверявате често, за да се уверите, че сиренето не се е разтопило прекалено. (Не бива да се разтича.) Покрийте всеки резен с парче чушка. Поднесете с топли зеленчуци и питки.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ