Регистрация

Пастет от черен дроб по украински

Автор:
Генчев
|
Дата:
19 Mar
|
Видяна:
578
Оцени рецептата

450 г черен дроб

2 глави лук, нарязани на филийки

1 яйце

1/2 ч пилешки бульон

1/3 ч масло

1 ч.л. сол

1/4 ч.л. черен пипер

2 филийки бял хляб, без коричка

 

Разтопете маслото в тенджера. Добавете лука и се запържва до златисто. В този момент се добавя черният дроб, който е нарязан на тънки ивици и се готви за 10 минути; свалете от огъня. Смесете всички съставки с лука и черния дроб в кухненски робот. Пюрирайте до гладкост. Намаслете кръгла тавичка и изсипете сместа в нея. Пече се в продължение на 45 минути в предварително загрята на 225 градуса фурна. Извадете от фурната и се оставя да се охлади до стайна температура.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта