Регистрация

Паста със зеленчуци в уреда за бавно готвене

Автор:
надежда
|
Дата:
21 Jan
|
Видяна:
1151
Оцени рецептата

2 с.л. масло или маргарин 

1 тиквичка, нарязана на тънки филийки 

1 малка тиква, нарязана на тънки филийки 

2 моркова, нарязани на тънки филийки 

1 1/2 ч гъби, нарязани на филийки 

1 пакет броколи, замразени, нарязани 

4 стръка зелен лук, нарязан на филийки 

1 скилидка чесън, счукан 

1/2 ч.л. сушен босилек 

1/4 ч.л. сол 

1/2 ч.л. пипер 

1 ч настърган пармезан 

340 г фетучини 

1 ч настъргана моцарела 

1 ч сметана 

2 жълтъка 

 

Намажете уреда за бавно готвене с масло. Добавете тиквичките, тиквата, морковите, гъбите, броколите, лука, чесъна, подправките и пармезана. Покрийте и гответе на силен огън 2 часа. Сварете фетучините според указанията на опаковката; отцедете. Добавете варените фетучини, моцарелата, сметаната и жълтъците. Разбърква се добре. Оставете да се сгорещят в продължение на 15 до 30 минути. За сервиране, намалете огъня до слаб и гответе 30 минути.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта