Регистрация

Охлюви в масло

Автор:
Martchella
|
Дата:
04 Jun
|
Видяна:
262
Оцени рецептата

1 чаша масло, меко

2 с.л. лук, нарязан

2 с.л. чесън, нарязан

2 с.л. шампанско или бяло вино

1 с.л. сос Уорчестър

1 с.л. магданоз, пресен, нарязан

1 ч.л. бренди

1 ч.л. лимонов сок

1/2 ч.л. сол

щипка пипер

36 охлюва и черупки

 

Смесете всички съставки, с изключение на охлювите. Сгорещете сместа в голям тиган. Добавете охлювите и оставете да къкри 10 - 15 минути. Загрейте фурната до 180 градуса. Поставете малко количество от маслената смес в долната част на всяка черупка. Поставете по охлюв. Покрийте с допълнително от сместа. Поставят се в плоска тавичка. Изсипете останалата смес с масло върху охлювите и гответе, докато заври, около 10 минути.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта