Регистрация

Наденица със зеле в уреда за бавно готвене

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
20 May
|
Видяна:
954
Оцени рецептата

Необходими продукти: 

450 г наденички 

1 глава лук, нарязан на тънки филийки 

4 ч червено зеле, нарязано 

565 г ябълки, нарязани на филийки 

1 ч.л. сол 

1/4 ч.л. пипер 

1/4 ч.л. семена ким по желание 

1 дафинов лист 

1/2 ч бира 

1 консерва кондензиран пилешки бульон 

 

Начин на приготвяне:

Направете прорези в надениците и ги сложете в уреда за бавно готвене. Подредете на слоеве лука, зелето и ябълките, като поръсвате всеки слой със сол, черен пипер и ким. Добавете дафиновия лист. Полейте всичко с бирата и бульона. Покрийте и варете на слаб огън за 6 часа или на силен за 3 часа, докато зелето омекне. Изхвърлете дафиновите листа преди сервиране. Изсипете зеленчуците в затоплен съд и покрийте с наденицата.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта