Регистрация

Мексикански сос за потапяне с телешка кайма

Автор:
desislavva
|
Дата:
13 Jul
|
Видяна:
562
Оцени рецептата

1 кг телешка кайма

1 глава лук, нарязан

225 г моцарела, настъргана

225 г чедър, настърган

450 г кашкавал, настърган

1 пакет подправка за тако

1 консерва пикантен сос

Чеснова сол на вкус

 

Запържете и отцедете каймата. Смесете я с подправката за тако. Смесете всички съставки в тавичка. Пече се на 180 градуса в продължение на 30 минути. Поднесете с чипс за потапяне.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта