Регистрация

Марокански кус-кус

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
15 Sep
|
Видяна:
909
Оцени рецептата

1 ч портокалов сок

1 ч кускус

1/4 ч фурми, без костилка, нарязани

1/4 ч стафиди

1/4 ч бланширани бадеми

1 ч.л. канела

 

Сложете сока и 1 ч вода в тенджера и оставете да заври. Отстранете от огъня. Прибавете кускуса и се оставя да престои покрито за 5 мин. Междувременно, в отделен съд, задушете фурмите, стафидите, бадемите и канелата в 1 чаша вода за 2 минути. Добавете сварения кускус. Разбъркайте добре и сервирайте.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта