Регистрация

Мариновано сирене фета с гръцки маслини

Автор:
тодорова
|
Дата:
10 Jul
|
Видяна:
2199
Оцени рецептата

450 г фета сирене, нарязано на кубчета

1 ч пресни черни гръцки маслини, без костилките

2 печени червени чушки

1/2 ч зехтин

1 малка глава червен лук, нарязан на кубчета

2 ч.л. чесън, счукан

1 с.л. балсамов оцет

2 ч.л. прясна мащерка

Сол и прясно смлян черен пипер

Лимонов сок

 

Смесете чушките, фетата и маслините в голяма купа. Добавете зехтина и разбъркайте леко. Добавете останалите продукти и отново разбъркайте леко. Опитайте на вкус, добавете подправки, ако е необходимо, покрийте и охладете за най-малко 5 часа преди сервиране. Сервирайте с препечен хляб като предястие.





Виж още от категория "Сирене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта