Регистрация

Мариновани свински зурли

Автор:
lubo
|
Дата:
26 Aug
|
Видяна:
4503
Оцени рецептата

450 г свински зурли

1/2 ч палмов оцет

1/4 ч соев сос

1/2 ч.л. зърна счукан черен пипер или смлян черен пипер

1 средно голяма глава нарязан лук или зелен лук

4 скилидки чесън, счукан

2 пресни люти чушлета, нарязани на филийки

1 пакет пържено тофу, нарязано на кубчета

Зелена папая, настърганa - (по желание)

 

Почистете четината от свинските зурли като ги остържете с нож. Премахнете излишната мазнина. Поставете ги в тенджера и се покриват с достатъчно вода, за да се сварят. Когато омекнат, оставете да се охладят и ги нарежете на парчета от по 2,5 см. Смесете ги с останалите съставки. Опитайте и коригирайте подправките, ако е необходимо.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта