Регистрация

Маринована херинга

Автор:
Жана
|
Дата:
29 Dec
|
Видяна:
925
Оцени рецептата

Херинга филе

лук, нарязан на парчета

1 дафинов лист

1 с.л. растително масло

1 ч.л. захар

1/2 - 3/4 чаша оцет

1 ч студената вода

 

Накиснете херингата в продължение на 3 или 4 часа в студена вода. Измийте в студена вода и се нарязва на кубчета. Приготвя се марината с останалите съставки и се маринова в продължение на 2 дни. Отцедете и сервирайте.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта