Регистрация

Лимски фасул в уреда за бавно готвене

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
31 Jan
|
Видяна:
1134
Оцени рецептата

2 малки глави лук, нарязан на тънки филийки

3 пакета по 280 г замразен лимски фасул, размразен

2 кутии крем-супа от целина

2 буркана гъби, неотцедени, по 115 г

60 г печена червена чушка от буркан, отцедена и нарязана на кубчета

2 ч.л. сол

1/8 ч.л. пипер

1/2 ч.л. сушен копър

1/2 ч пълномаслена сметана

1 ч настърган пармезан

 

Комбинирайте всички съставки, с изключение на последните 2 в уреда за бавно готвене; разбъркайте добре. Покрийте и гответе на слаб огън за 10-12 часа. Точно преди сервиране, добавете сметаната и разбъркайте добре. Поръсете със сирене.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта