Регистрация

Лесно телешко в уреда за бавно готвене

Автор:
jordana
|
Дата:
19 Feb
|
Видяна:
979
Оцени рецептата

450 г телешко месо

1 глава лук, нарязан на тънки филийки

2 скилидки чесън, нарязан на кубчета

2 моркова, нарязани на филийки

2 стръка целина, нарязани на кубчета

1 консерва (410 г) домати, нарязани

1 пакет суха гъбена супа

1 с.л. соев сос

1 с.л. сос Уорчестър

1 консерва гъби (по желание)

2 с.л. брашно (по желание - за сгъстяване на соса)

 

Сложете лука, чесъна, морковите и целината в уреда за бавно готвене. Поставете месото върху зеленчуците. Добавете соса Уорчестършир, соевия сос и сухата супа. Накрая полейте с консервираните домати. Гответе на слаба мощност в продължение на 7 часа след това добавете гъбите и се оставя да ври в продължение на още около един час. Извадете месото и по желание сгъстете соса с 2 с.л. брашно; включете уреда на висока мощност и разбъркайте за около 1-2 мин. Поднесете върху ориз или спагети.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта